Flexibel & Ervaren

Mijn naam is Irwin Dorst, 32 jaar en na jaren met veel plezier te hebben gewerkt voor een werkgever, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben erg enthousiast om mijn eigen onderneming te starten en werk inmiddels voor mezelf als zzp’er in de metaal- en technieksector.

Ik werk al vele jaren in de metaal- en technologische-industrie en heb onderweg waardevolle ervaring en kennis opgedaan. Ik heb een brede kennis op het gebied van las en metaal werkzaamheden/onderzoeken en verschillende soorten technieken die in deze industrieën worden gebruikt. Het op zoek gaan naar manieren om mezelf te verbeteren en te innoveren heb ik door de jaren heen wel bewezen door middel van verschillende functies te bekleden en diploma’s te behalen.

Als zelfstandige zet ik mij in voor een hoogwaardige dienstverlening aan mijn klanten. Ik ben toegewijd aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties met mijn klanten, en ik doe er altijd alles aan om ervoor te zorgen dat aan hun behoeften wordt voldaan. In mijn vrije tijd blijf ik graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de metaal- en techniekbranche. Ik breng ook graag tijd door met mijn familie en vrienden, en ik ben een fervent fan van barbecueën.

Ik verheug me om aan dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière te beginnen en ik kijk ernaar uit om met u samen te werken. Bedankt dat u me overweegt voor uw metaal- en technologische behoeften.

preloader image